Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Вторник, 22 Август 2017

Хороскоп

 

Хороскоп за 22 август 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес сърцето и умът ви ще са си разменили ролите и това наистина е много странно. Вие в какви ли не ситуации сте изпадали, че това ле ще ви стресне – разумно сърце и чувствителен ум. Всъщност това е идеалната комбинация, изпробвайте я.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Щадете силите си, не се изхвърляйте прекалено. Има неща за вършене, но имате нужда и от почивка. По-добрата организация на нещата ви дава и по-ясна представа за мястото на всяко едно и съответно къде може да се вложат по-малко усилия, но с голям резултат. Просто следвайте входящия ред.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ако се налага да свършите нещо важно, ще трябва да положите много повече усилия от обикновено и при това да направите някои компромиси. Ще трябва да сте по-концентрирани, внимателни и организирани.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Още един приятен ден, забавлявайте се, играйте, но внимавайте по пътищата, доста неразумно постъпвайте. В края на краищата съобразявайте се, не сте единствените участници в движението.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Не бъдете твърде сериозни, малко повече усмивки ще стопят разстоянието между вас и околните. Не давайте ухо на клюките, има къде- къде по-интересни занимания, можете например да изхвърлите ненужните неща.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес е ден по-скоро романтичен, отколкото посветен на сериозни занимания. Припомнете си няколко забравени стиха, направете нещо мило за хората, които обичате, и ще се почувствате невероятно.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще се чувствате сериозно ангажирани. Щом е така-покажете го, не оставяйте нещата само на думи или на чувства. Застанете зад обещанията си.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днешният ден ще е като сбъдната молитва за вас. Ще се появяват точните хора, на точното място, в точното време, май Господ е доста по-добър логистик от всички, които сте срещали (всъщност той е най-добрият). Важното е, че ще се чувствате щастливи.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Малко ще се объркат плановете ви днес заради претенциите на близките ви. Не се дразнете, а намерете конструктивно решение. Вие сте човекът, който може да оправи нещата, дори да изглеждат безнадеждни.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ще се чувствате страхотно, влюбени и замечтани, никаква работа, просто всичко е по вашата специалност – да се наслаждавате на мига. Може би и компютъра част от удоволствието иначе щяхте ли да си четете хороскопа сега...
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се На тези около вас ще им е много приятно да ви дразнят, а вие защо се “впрягате” като виждате, че го правят само, за да се намират на приказка. Не им обръщайте внимание, това са семенца, посяти в тяхната градинка.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Отдали сте се на мечти,вместо да хванете бика за рогата.Май лятото започва да ви омръзва вече.Е,още няколко купона няма да са ви излишни.Вместо да мечтаете хващайте телефона и събирайте приятели.
Хороскопи от astro5.net
  1. Актуално
  2. Популярно