Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Хороскоп

 

Хороскоп за 29 юни 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес си струва да се доверявате на първото си впечатление. Обърнете сериозно внимание на външния си вид, това е вашето оръжие за постигане на целите си.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Няма да сте настроени много за работа днес, но положете усилия, представете се добре. Приемете работата като на игра, вземете пример от децата, които безкрайно много пъти повтарят отегчителни на пръв поглед дейности.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Паричните въпроси могат да бъдат разрешени по доста добър начин, но бъдете упорити, смели и уверени. Вашето щастие е във вашите ръце, не се оплаквайте, а действайте.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Не рискувайте по парични въпроси точно днес. Хазартнана ви душа трудно ще се сдържа, но днес е по-разумно да си затраете и да се обърнете към рутинното и познатото.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Хубаво е да си дадете сметка къде е разликата между умора и ленивост. Вярно, че през лятото човек се отпуска и трудно се концентрира, но няма как, трябва да положите усилия.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Първата половина на деня ви гарантира,че ще успеете да реализирате свои грандиозни планове.Най-важното е да не поддавате на отрицателните емоции на околните, а такива определено ще има в изобилие.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Не се опитвайте да се налагате за сметка на колегите си, това е вредно и за самите вас. В крайна сметка винаги има начин да се намери приемлив вариант за всички.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Недейте да нервничите и да избухвате заради дреболии,в крайна сметка именно дребните неща са признак на професионализъм.Правете ги добре.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Не се притеснявайте да проявявате независимостта си. Опитайте конструктивно да разрешите появяващите се недоразумения. Днес ще сте изключително впечатлителни, така че не бързайте с решенията.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Един прекрасен и забавен ден. Нещата около вас може да са малко странни, но при всички случаи ще са интересни и главното полезни.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Напрегнат ден. Наближават кардинални проблеми в живота ви. За такива неща няма как човек да се приготви, но поне може да очаквате неочакваното. И се погрижете за здравето си.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Най-доброто,което можете да направите днес е спокойно и разсъдително да приемате нещата. Не е сега моментът да демонстрирате вулканичните си емоции.
Хороскопи от astro5.net
  1. Актуално
  2. Популярно
  3. Коментари