Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Четвъртък, 25 Май 2017

Хороскоп

 

Хороскоп за 25 май 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ще сте твърде чувствителни за всичко, което се случва около вас. Вслушайте се в себе си, но не бързайте с решенията. Сега е момент за съзерцание, а не за ново начало.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Емоциите днес ще ви ръководят при изборите, коит правите. Неподходящ ден за започване на нови неща. Отстоявайте личните си граници, помагайте, само ако са ви помолили за това.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Имате нужда да помечтаете, и без друго сезонът е толкова подходящ за това. Все пак бъдете практични, свършете и задачите си.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ще сте ориентирани повече върху нуждите на другите, отколкото върху собствените си. Хубаво е да сте толкова отдадени, но не пренебрегвайте задълженията си лековерно. Не прекалявайте с обгрижването, правите лоша услуга на другите.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Постиженията и резултатите са това, от което се нуждаете днес, за да се почувствате добре. Не бързайте, действайте последователно. Грешки могат да се получат поради импулсивност.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Не се занимавайте с празнодумци, само ще си загубите времето. Следвайте целта си, останете фокусирани.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Имате необходимост от повече свобода, широта и изява. Денят е с малко по-философско настроение, не планирайте важни неща.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Склонни сте да рискувате днес в обичайните си занимания и това определено ще се окаже добър ход. Разчупете рутината,подходете творчески към познатите неща.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще сте твърде активни във взаимоотношенията си с другите, което може да се изтълкува като натиск илипровокация. Бъдете по-дипломатични и тактични.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Имате нужда от усъвършенстване и засилване на компетентността в професионалната сфера. Това ще ви даде повече сигурност, а в дългосрочен план е добра инвестиция.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Не прахосвайте напразно силите и енергията си поради нужда от одобрение или харесване. Просто следвайте интуицията си и не се разпилявайте.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Бъдете по-активни у дома си. Необходимо е да заемете твърда позиция по материалните въпроси. Само не позволявайте да доведат до конфликти.
Хороскопи от astro5.net
  1. Актуално
  2. Популярно
  3. КоментариПоследвайте ни във фейсбук