Хороскоп

 

Хороскоп за 18 юли 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ден, в който ще сте доста педантични и всички недоизпипани неща ще ви дразнят. Използвайте днешните усещания, за да придадете съвършен вид на онова, което правите.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес ще искате да свършите куп неща и все няма да ви стига времето. Не се припирайте твърде много, а следвайте собствената си скорост и всичко ще стане без проблеми. Действайте мъдро и с разбиране.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Трудно ще ви е днес да се измъкнете от къщи. Причината да не реализирате грандиозните си планове от сутринта може да се дължи само на лошата ви организация. Бъдете по-дейни, днес е добре да се погрижите малко за здравето си като се поразходите повечко.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Един чудесен ден за вас, в който ще ви се иска да приключите с всичко започнатото. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате след обед.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес можете спокойно да си блаженствате на сянка и да не се претоварвате с много храна и физически дейности. Имате ли да свършите нещо важно, гледайте да го сторите до обед.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Като цяло денят е удачен, стига да не възлагате прекалено много надежди на хората. Слушайте интуицията си. Не се пренапрягайте много физически. По възможност не демонстрирайте политическите си пристрастия.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще ви се иска да разчупите всички норми и да се чувствате напълно свободни. Най-добре не поемайте сериозни ангажименти, защото е почти сигурно, че ще забравите за тях, но дори и да не е така, те изобщо няма да ви вълнуват.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Денят ще ви предложи множество възможности и трябва много да внимавате, за да не пропуснете нещо важно. Не се залавяйте с допълнителни занимания, защото дори и за основните няма да имате време.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Странно ще се чувствате днес, ще имате желание да направите чистка, всякакви излишни и натруфени неща ще ви дразнят силно. Не се опитвайте да налагате мнението си и на околните, нищо че сте прави.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Един много приятен ден, в който ще се чувствате леко и безметежно. Пътуването, което замисляте сигурно ще се осъществи, но и вие трябва да направите нещо по въпроса.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Дано нямате много важна работа, защото хич няма да сте във форма. Най-добре ще е, ако можете да отдъхнете на някое по-хладно местенце. И оставете сериозните занимания поне за ден.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще трябва да сте по-внимателни с парите и гледайте да не направите някоя прибързана покупка. Не се разсейвайте с безсмислни разговори. Имате сериозни шансове за успех само не ги пропускайте.
Хороскопи от astro5.net
  1. Актуално
  2. Популярно