Print this page

МЕЧТАНИЯ СИЛУЕТ СТАВА РЕАЛНОСТ

By  Ян 15, 2016

Целулитът и локалните мастни натрупвания са неизменни спътници на съвременната жена и колкото повече издигаме красотата в култ, толкова по-трудна става борбата с тях. Има ли начин да се отървем завинаги от бричовете, двойната брадичка, тлъстините около талията, коленете, глезените...?

Да, но методът не е един и не е еднакъв за всички. Необходимо е обстоен преглед на проблемните зони се назначаване на  индивидуална програма, комбинирана с машинни и мануални методи.

Един от тях е мезотерапията - инжекционно вкарване в кожата на различни активни вещества. Процедурата се извършва със специална апаратура и се смята за най-модерното средство за отстраняване на целулита и мастните натрупвания, тъй като осигурява проникването на съставките на точното място и на точната дълбочина. Ефектът е дълготраен, а при варианта инжекционна липолиза - и окончателен. При тази разновидност на мезотерапията мастните клетки се унищожават без болка, упойки и каквато и да е хирургическа намеса. Колкото и ефикасна да е инжекционната липолиза, е добре тя да се комбинира с вакуумен масаж, пресотерапия, вакустайлър и др.

Благодарение на вакуумния масаж се подобрява кръво- и лимфообращението, той е едно от най-сигурните средства за изглаждане на целулита и за скулптира-не на тялото.

Пресотерапията представлява комбиниран метод за отслабване и подобряване на лимфния дренаж. Извършва се посредством специална апаратура.

От своя страна ултразвукът подпомага проникването на различни активни вещества, изглаждащи целулита и намаляващи мастната тъкан. Дори и прилаган самостоятелно, той активизира кръвообращението, разбива мастните депа и изглажда кожния релеф. Използва се в комбинация с други процедури за тяло един или два пъти седмично.

 Безспорно най-лесно е да се отпуснем  лягайки във вакустайлъра - космическата апаратура, последно откритие на немския концерн „Вайерганс". Работи на принципа на отрицателното налягане,  което се подава на интервали към долната част на тялото. Влияе положително на кръвоносните съдове, съединителната  тъкан и лимфната система, снабдява кръвта с кислород и се бори успешно с целулита, лимфните отоци, варикозните  вени,т. нар. диабетни крейници, артериални проблеми и други.


Last modified on Сряда, 19 Юли 2017 12:45
Login to post comments